Kamis, 16 Agustus 2012

ucapan idul fitri bahasa sunda 2012

ucapan idul fitri bahasa sunda 2012 ini merupakan postingan dalam rangka menyambut datangya hari lebaran 2012 dimana seperti yang sudah saya sampaikan kemarin bahwa kemarin udah saya berikan ucapan idul fitri 2012 bahasa Indonesia nah pada kesempatan ini saya pengen memberikan beberapa koleksi contoh ucapan lebaran bahasa sunda
Ucapan Idul Fitri Bahasa Sunda 2012

Buat anda yang memakai bahasa jawa tadi udah saya berikan contoh ucapan lebaran bahasa jawa dan buat yang pengen sunda nah ini saatnya, meskipun sudah bayak banget teman teman yang berbagi megenai ucapan idul fitri bahasa suda ini akan tetapi tidak ada salahnya kita berbagi disini Ucapan Lebaran Bahasa Jawa
Bilih aya tutur saur nu teu kaukur, reka basa nu pasalia, laku lampah nu teu merenah, wilujeng boboran shiam neda sih hapunten tina samudaya kalepatan lahir sinareng bathin.
Kedaling rasa nu pinuh ku bangbaluh hate, urang lubarkeun, ngawengku pinuh ku nyuuh, meungpeung wanci can mustari. Taqabalallahu Minna Wa Minkum
Bilih aya luhur saur bahé carék, tutur nu teu kaukur, laku-lampah nu teu merenah dugi ka ngaraheutkeun manah, di bulan nu pinuh barokah ieu hayu urang silih lubarkeun silih hapunten lahir batin, hayu urang mapag 1 Syawal 1433 H ku kabungahan tur kaikhlasan.
Wilujeng Idul Fitri 1433 H, sim kuring neda dihapunten samudaya kalepatan. Kuring neda dihapunten kana samudaya kalepatan, boh bilih aya cariosan anu matak ngarahetkeun kana manah, da sadayana oge mung saukur heureuy, manusa mah teu tiasa lumpat tina kalepatan jeung kakhilafan
Aturang titiang rahajeng Idul Fitri 1433 H, titiang nunas ampura lahir batin.
Laligarna tarate dina talaga hate. nyambuangna seungit malati nu ligar dina taman ati janten ciciren lubarna kalepatan antawis urang. Wilujeng boboran shiam 1433 H. Taqqobalallahu minna wa minkum, Shiyamana wa shiyamakum.
Niti wanci nu mustari , ninggang mangsa nusampurna , dina Idul Fitri anu ieu.. hayu urang sami-sami ngabersihkeun rereged ati.. tina khilaf sinareng dosa.. Taqqobalallahu minna wa minkum, Shiyamana wa shiyamakum.
Sadaya jalmi tiasa ngiring lebaran……. tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Fitri…. mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Fitri….. wilujeng boboran shiam 1433 H. Hapunten samudaya kalepatan.
Jatidiri anu suci rasa jiwa nu tanpa noda , mugia sing ngajadi disarengan ku iman taqwa, nuantukna nunda kanyaah, nyimpen kadeudeuh, silih hampura kapapada jalma, panuhun sihapunten sadaya . Taqqobalallahu minna wa minkum, Shiyamana washiyamakum.
Nitih wanci nu mustari ninggang mangsa nu utama, nyucikeun panyakit ati, balik diri kanu suci hapunten samudaya kalepatan lahir sinareng batin. wilujeng boboran siam
Mipit amit seja nurih kapeurih ati, malah mandar lubar akar-akar angkara na satungkebing rasa. Ngala menta galura pangampura tina sagala lalampahan tur rumpaka nu ngagelar raheut manah. taqoballahu minna waminkum, taqobalahu yaa kariim.